Xiaomi mijia m365 m365 pro amortizor de vibratii damper dumper cauciuc

24 iunie 2022 10:15   Articole sportive   Timisoara   4 afisari

10 lei / 2 €

  • xiaomi-mijia-m365-m365-pro-amortizor-de-vibratii-damper-dumper-cauciuc-big-0
Localitate: Timisoara
Preț: 10 lei

Antivibratii
amortizor de vibratii (damper, dumper) pt Xiaomi Mijia M365 (si Pro)
amortizorul reduce jocul ghidonului generat de sistemul de pliere
material flexibil (cauciuc) (nu este casant)
culoare: negru
pretul este pe bucata
Amortizoarele de vibrații sunt utilizate pentru a elimina jocul și pentru a proteja folia de uzură atunci când suprafețele pliului se freacă unele de altele. Recomandarea est sa folosești cel mai subțire amortizor posibil. Este mai bine să fie ajustat mecanismul de blocare, decât sa fie folosit un amortizor mai gros.
Scutere cu joc și uzură mică folosesc amortizoarele de 0.6 mm - nu utilizați forța mare pentru a bloca ori a strange mecanismul. Dacă pliul este ajustat, este important ca, cârligul de blocare să se închidă complet și să nu se extindă în afara pliului/tijei. Închizătoarea ar trebui să se închidă cu puțină rezistență niciodată nu folositi forța pentru a închide încuietoarea.
Scuterele cu mai multă uzură / joc utilizează amortizoarele de 0,8 mm sau amortizoarele de 1,2 mm pentru a îndepărta contragreutatea și pentru a minimiza uzura continuă.
Datorita forei speciale, acesta ramane fixat in interior chiar si atunci cand trotineta este pliata, el ramanand nemiscat - Se monteaza in interior, dupa surubul de pliere. Amortizorul de vibrații nu este vizibil atunci când este blocat în pliu (se vede o margine foarte putin daca acesta este mai gros).
Compatibilitate: Xiaomi M365 / M365 Pro
Amortizorul vine în trei grosimi din care puteti alege:
0,6 mm pentru scutere cu puțină uzură/joc
0,8 mm pentru scutere cu uzură/joc
1,2 mm pentru scutere cu uzură/joc
Amortizorul este realizat dintr-un cauciuc special, cu o rezistenta mare si o elasticitate suficienta pentru a acoperi jocul si uzura din sistemul de pliere.