Sharp aquos lc-49ui8762es, smart tv led, 4k, ultra hd, diagonala 123 cm (49 inch), nou, la cutie, ex

11 ianuarie 2022 14:28   TV - Audio   Iasi   4 afisari

1,500 lei / 304 €

  • sharp-aquos-lc-49ui8762es-smart-tv-led-4k-ultra-hd-diagonala-123-cm-49-inch-nou-la-cutie-ex-big-0
Localitate: Iasi
Preț: 1,500 lei Negociabil

SHARP AQUOS LC-49UI8762ES, Smart TV LED, 4K, ULTRA HD, diagonala 123 cm (49 inch), nou, la cutie, exceptional, player multimedia incorporat (filme, muzica, poze), receptor terestru digital si satelit, proba, garantie, transport si instalare incluse (in Iasi), pret informativ 1500 LEI, livrare imediata, eventual schimb cu diverse, diferenta.
Date tehnice:
AQUOS
Seria de televizoare SHARP Smart Ultra HD ofera o gama larga de posibilitati de conectare. Cele trei porturi HDMI incorporate sunt capabile sa receptioneze un semnal de 2160p@60Hz, un port USB 3.0 e perfect pentru conectarea la o unitate rapida de hard disk (in plus fata de cele doua porturi USB 2.0), iar datorita tehnologiei MHL puteti incarca dispozitivul dumneavoastra mobil in acelasi timp cu vizionarea continutului multimedia pe televizorul Ultra HD. Tehnologia HDR+ poate oferi o gama mai larga de culori, contrast mai bun si luminozitate sporita in comparatie cu televizoarele standard.
Sunet Harman/Kardon
Imaginea de exceptie are nevoie de sunet de exceptie. De aceea toate televizoarele Sharp (de 32 si peste) vin cu sisteme de sunet integrate, special create de harman/kardon pentru a va oferi o experienta cinematografica excelenta.
Active Motion 800
Ecranele obisnuite cu cristale lichide (LCD) ofera o reproducere neclara a miscarilor. Active Motion reda cu acuratete imaginile in miscare prin crearea de cadre aditionale datorita unei placi video puternice (GPU Graphics Processing Unit) si cu ajutorul unor panouri LCD high-speed.
Gama larga de culori
Noua tehnologie extinsa a culorilor (New Wide Colour Technology) cu acoperire cromatica larga este ideala pentru UHD Blu-ray si serviciile video online 4K, precum Netflix si Amazon Prime. Acopera 79% din gama cromatica conform standardului BT2020.
Motor ACE PRO ULTRA
Aceasta tehnologie puternica de optimizare a imaginii analizeaza si sporeste semnalele de intrare, pentru o redare optima a acuratetii culorilor, claritate mai buna si zgomot redus. Rezultatul este o redare vie si totodata naturala a imaginilor.
Interval dinamic ridicat (HDR High Dynamic Range)
HDR este o tehnologie care extinde raportul de contrast si paleta de culori, oferind o imagine mai realista si naturala.
Aquos Net+
Dupa conectarea televizorului Smart la reteaua dumneavoastra locala, veti putea viziona filme si emisiuni TV prin aplicatia Netflix sau veti putea urmari cele mai interesante video-uri pe YouTube.
Rezolutie 4K
Rezolutia video de patru ori mai mare fata de Full HD, claritatea si o gama extinsa de culori va ofera o calitate exceptionala a vizualizarii. Tehnologia incorporata de imbunatatire a culorilor optimizeaza orice tip de imagini pana la o rezolutie de 4K.
Serviciul de streaming NETFLIX
Serviciul de streaming la cerere Netflix va ofera acces la filme si emisiuni TV cunoscute si originale.

Alte detalii

Stare Nou
Brand Alte branduri