Masaj terapeutic

20 noiembrie 2022 2:03   Servicii de infrumusetare   Craiova   10 afisari

150 lei / 30 €

  • masaj-terapeutic-big-0
  • masaj-terapeutic-big-1
Localitate: Craiova
Preț: 150 lei

Tehnician maseour execut urmatoarele tipuri de masaje:
- masaj terapeutic (general sau pe parti dureroase): imbunatateste circulatia sanguina si limfatica, asigura oxigenarea tesuturilor si organelor vitale, creste imunitatea, relaxeaza muschii, creste flexibilitatea articulatiilor, calmeaza durerile, reduce spasmele si crampele, elimina toxinele din organism.
- masaj anticelulitic: stimuleaza circulatia sanguina, elimina toxinele din organism, diminueaza stratul adipos, imbunatateste oxigenarea tesuturilor, indeparteaza aspectul inestetic de coaja de portocala al pielii.
- reflexoterapie (masajul talpilor sau mainilor): consta in eliminarea toxinelor si in stimularea functiilor intregului organism. Talpa si mana sunt zonele in care se afla cele mai multe puncte reflexe si harta a intregului corp. Masarea punctelor reflexogene trateaza si cauzele bolilor, eliminand astfel efectele acestora. Afectiuni tratate prin reflexoterapie: stres, insomnie, depresie, reumatism, artrite, sciatica, nisip sau pietre la rinichi, gastrite, ulcer, hemorozi, balonari, hipo si hipertensiune, astm, bronsite, rinite, sinuzite, litiaza biliara, probleme tiroidiene, reglarea menstruatiei, tulburari ale menopauzei, osteoporoza, diabet.
- masaj de relaxare (general): scopul sau principal este de a ne scapa de stres si de a elimina rapid oboseala, relaxeaza muschii, mentine elasticitatea pielii, ajuta la un par mai sanatos, amana imbatranirea pielii.Pentru programăŕi la domiciliul clientului 0760411508.Numai pe zona orasului Craiova.