Contabilitate primara

11 octombrie 2021 23:04   Servicii-Afaceri   Videle   5 afisari

-- lei

  • img
Localitate: Videle
Preț: -- lei Negociabil

SC CONTA & CONSULTING SRL este o societate comerciala ce ofera servicii contabile personalizate adaptate activitatii partenerilor, salarizare, management resurse umane si servicii de consultanta in domeniul de contabilitate primara, dar si fiscal pe raza judetului Teleorman.
FARA BILANT,strict contabilitate primara,gestiune stocuri,productie pe baza de retetar.
I.CONTABILITATE :
1.Contabilitate primara constand in intocmire Registru de Casa, Note de Intrare Receptie, jurnale de vanzari, cumparari, bonuri de consum etc.
2.Contabilitate financiara si de gestiune constand in : Inregistrarea cronologica a documentelor primare;Intocmirea Registrului Jurnal, Registrului Inventar, Registrului de Evidenta Fiscala, a jurnalelor de TVA etc.,Intocmirea balantei de verificare lunare; Stabilirea obligatiilor de plata lunare si trimestriale si intocmirea documentelor pentru plata acestora; Intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele; Organizarea departamentului financiar contabil;
3.Alte situatii financiare specifice activitatii;
II. CONSULTANTA FINANCIARA CONTABILA SI FISCALA
1.Acordarea de asistenta pentru organizarea departamentului financiar, a circuitului documentelor si a politicilor financiar contabile.
2.Intocmirea cash-flow-lui.
3.Intocmirea bugetului de venituri si cheltueili.
4.Elaborarea documentatiei pentru obtinere de credite.
5.Analiza situatiilor creantelor si datoriilor. III. SALARIZARE
1. Intocmire state de plata;
2.Stabilirea obligatiilor legate de salarii;
3. Intocmirea declaratiilor aferente salariilor : CAS, somaj, CASS, ITM 4.Intocmirea fiselor fiscale. Consultanta privind salarizarea.
IV. RESURSE UMANE
1.Intocmire contracte individuale de munca.
2. Intocmirea actelor aditionale la contractile individuale de munca. 3.Intocmirea Registrului general de evidenta a salariatilor.
4.Intocmirea adeverintelor de salariu. 5.Intocmirea notelor de lichidare pentru personalul beneficiarului.
Pentru detalii:0757629487