Consultanta si Planificare Financiara

3 ianuarie 2022 18:09   Servicii-Afaceri   Lugoj   30 afisari

Gratuit

  • consultanta-si-planificare-financiara-big-0
Localitate: Lugoj
Preț: Gratuit

Cum sa ai parte de o Viata Financiara Sanatoasa si Stabila
DECIZIILE FINANCIARE POTRIVITE le iei cu ajutorul unui Consultant Financiar Bine Pregatit.
Piata financiara este vasta. Daca te gandesti numai la bancile din Romania, exista pe piata 33 de institutii care ofera servicii bancare.
Am trecut de mult de etapa in care putem spune ca o viata financiara sanatoasa este usor de asigurat. Exista numeroase domenii, numerosi competitori pe piata si diverse tipuri de servicii si produse pe care le ai la dispozitie.
Din fericire, in Romania a aparut profesia numita Consultant Financiar Independent. In acest fel poti primi informatii din partea unui profesionist care studiaza aceasta piata.
Un consultant financiar bun studiaza aspecte care privesc bancile, asigurarile, investitiile potrivite, pasii pentru achizitia unei locuinte, chiar si impozitele si taxele pe care le platesti. Astfel, mereu poate veni cu solutia potrivita.
Un studiu realizat de compania de cercetare Unlock Market Research la cererea Bancii Comerciale Romane (BCR) arata ca un român din doi preferă să ceară sfaturi financiare de la familie şi prieteni, în timp ce doar 24% dintre români solicită consultanţă financiară specializată.
Intrebarea este: Cand cauti in piata iti doresti o varianta oarecare sau Cea Mai Buna Varianta? Chiar daca persoanele apropiate cu siguranta iti vor binele, oare chiar iti pot oferi produsul sau solutia cea mai potrivita?
Un Consultant Financiar Independent va putea face acest lucru. Iti va analiza situatia, obiectivele si piata. Apoi va veni cu un concept personalizat care sa te ajute si sa fie potrivit pentru tine.
Ce te poate opri din a incerca un asemenea serviciu? Sedinta este GRATUITA, dureaza aproximativ 60 de minute, ne vom vedea pe Zoom si o putem planifica in functie de programul pe care il ai.
Tot ce trebuie sa faci este sa imi trimiti un mail la adresa apoi vom discuta mai multe detalii.
Te astept cu drag sa dicutam si sa muncim impreuna la Bunastarea Ta Financiara si un Viitor Cat Mai Sigur.