Cititor tahograf si card sofer VDO Zalau

23 februarie 2023 11:15   Auto-Moto   Zalau   18 afisari

2,800 lei / 567 €

  • cititor-tahograf-si-card-sofer-vdo-zalau-big-0
  • cititor-tahograf-si-card-sofer-vdo-zalau-big-1
  • cititor-tahograf-si-card-sofer-vdo-zalau-big-2
  • cititor-tahograf-si-card-sofer-vdo-zalau-big-3
  • cititor-tahograf-si-card-sofer-vdo-zalau-big-4
Localitate: Zalau
Preț: 2,800 lei

Produsul este nou !!
Comenzile se fac telefonic sau trimiteti un mesaj cu codul fiscal al societatii si o adresa de livrare pe nr de tel 0745450596 si va trimitem cu plata ramburs cu Fan Courier si a doua zi aveti la dvs produsul.
Va multumim.
Cititor date tahografe digitale si carduri conducatori auto VDO DLK Pro Tis Compact S(EE) ROSU la pretul de 3250 lei, cu factura si garantie 1 an.
Produs NOU ! cu cel mai nou soft de interpretare a datelor de pe cardul sofer si tahograf.
Cheia de descarcare DLK Pro Tis Compact ROSU este mijlocul de transport ideal pentru flote, ateliere si autoritati pentru a citi datele de stocare in masa din tahograful digital, precum si datele de pe cardul soferului. VI-L PUTEM TRIMITE IN 3-4 ZILE LUCRATOARE!!! Pe acest aparat se pot vedea direct pe display,contraventiile soferilor. Grantie 1 an in baza facturii!!! Pentru flotele mici si autovehiculele autopropulsate, DLK Pro Tis Comapct ROSU poate fi folosit si ca instrument de arhivare,pe display se pot vedea contraventiile. Retineti ca software-ul TIS-Web pentru arhivarea si vizualizarea datelor nu este inclus. avantaje Dispozitiv mobil in format de telefon mobil Pentru descarcare si citire usoara a cardului soferului si a spatiului de stocare in masa Pentru a indeplini obligatiile legale de descarcare si de arhivare Poate fi utilizat pentru toate tahografele digitale cu 12 si 24 de volti Operare simpla, securitate maxima a datelor Disponibil in 29 de limbi Livrare DLK Pro Tis Compact Cablu prelungitor USB Manual de instructiuni scurte tiparite si instructiuni de operare (digital pe tasta) curea de mana Cerinte de sistem Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista sau Windows XP, fiecare cu cel mai recent service pack Interfata USB gratuita pe PC Specificatii tehnice Interfata USB 2.0, mufa (tip A) Interfata standardizata cu 6 pini pentru interfata de descarcare a tahografelor digitale Slot pentru card pentru cartele SD sau SDHC si cititor de cartele inteligente integrate Afisati ecranul color TFT Rezolutie 320x240 pixeli si 262.000 de culori Capacitate de stocare 2 GB Dimensiuni L 126 x W 47 x H 28 mm Greutate aprox. 107 g Interval de temperatura de depozitare: 20 C Intervalul de temperatura de functionare: -20 ... +70 C Acumulator LiPo 3.7 V 960 mAh Clasa de securitate IP 3X Tensiune de alimentare: Conectare prin interfata USB 2.0: 4,75 - 5,25 V / 100-500mA Conectare prin interfata cu 6 pini: 9 - 30 V / max. 40mA

Alte detalii

Stare Nou
Tip vanzator Companie
An de fabricatie 2021
Rulaj 0 km
Combustibil Benzina
Dotari:
Oglinda retrovizoare interioara electrocromatica